BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Pages

Friday, July 6, 2012

I Dont Care At All


Lama betul tak update.Maklum la busy.Busy nye mengalahkan Yb..haha..Aku busy study la.Nak final.Kejap lagi ni pun ada exam.Sejarah tapi dalam English.Pening kepala otak nak buat revision..Hari ni aku nak citer pasal tajuk kat atas tu la..

Dulu (sebelum aku 7 tahun),aku budak nakal.Sangat nakal.Budak laki biasa la kan and maybe disebabkan masa tu aku anak bongsu,so aku suka buat perangai.Apa yang aku pelik lepas adik aku lahir perangai aku mula berubah,jadi semakin baik tapi tak la baik sangat.Aku jadi budak yang sopan and lembut macam budak perempuan.Maybe sebab tu sampai sekarang suara aku time cakap macam nak tak nak keluar.Tapi aku still suka buat jahat.

Sampai sekolah menengah perangai aku macam tu.Memang pelik.Aku kalau jalan mesti ade lenggok die macam Heidi Klum tu..hehe..Aku suka perempuan ni.Just kidding pasal Heidi Klum..Pernah aku kena 'ceramah' dengan ustazah sekolah rendah sebab perangai aku macam tu.Dia suruh aku ubah perangai and dia boleh cakap aku nanti bila dah besar buat kerja make up;make up orang kalau tak ubah perangai (something like that la).Bajet aku minat make up segala bagai.

Pernah terdetik hati aku bertanya kenapa aku dijadikan macam tu.Sangat menyedihkan.Selalu la jugak aku kena ejek dengan budak-budak lain tapi nak buat macam mana aku pendam je la.Umur semakin meningkat,finally aku dapat belajar menerima siapa diri aku and percaya aku jadi macam ni mesti ada reason.Sebab tu la orang nak kata apa pun I Dont Care At All.Kepada manusia2 kat luar sana tu,always remeber this..Tiada manusia dilahirkan perfect.Manusia dilahirkan untuk mengatasi kelemahan each others.So,jangan tahu nak mengutuk je.Belajar memahami orang lain.Sekian


5 comments:

Reena Kamarudin said...

Sape kate ko lembot? Meh cni aku nak taji. Ko bkn lembot ok. Ko gentleman. Two dffrnt things ok.

Farah Kamarudin said...

Org yg kate kau lembut tu die jeles. Jeles x blh jd segentleman kau. Gentle aku ckp. Jom boo. Booooo.....!!!!!!

Camy Alya said...

tak payanh peduli apa orang nak cakap. better jadi diri sendiri :)

Marl Myra said...

Yai, :D kan kau kate kau macho ? ? haha ! so, who cares about at all ? ? kau ttp kwn aku dunia akhirat ^_^ bo cool dude B-)

Ezudeen Fahmi said...

Terbaik bro..